Tuttu putkimies aina
paikalle
2
Jokaiselle taloyhtiölle nimetään Oma Putkimies. Tuttu putkimies on helppo kutsua paikalle ja asentajan aikaa menee vain työntekoon eikä laitteiden ja paikkojen etsimiseen.

 

Oma Putkimies
010 832 7700
Kaikki kulut on ennalta sovittu palvelusopimuksessa ja tehdyistä töistä tulee aina raportti asiakkaalle sen jälkeen kun työ on suoritettu. Vältyt yllätyksiltä niin laskujen kuin vahinkojenkin puolesta kun toimenpiteet on ennalta suunniteltu ja sovittu alkukartoituksen mukaisesti.
Laskutus on läpinäkyvää
3

Vuosihuollot
ennaltaehkäisee
vahinkoja
4
Säännölliset huoltotoimenpiteet vähentävät merkittävästi yllättäviä vikoja ja vahinkoja. Esimerkiksi kaukolämpökohteissa on hyvä heti lämmityskauden alussa tarkastaa pumput, säätölaitteet, verskoston paineet, paisunta-astian esipaineet sekä kaikki varolaitteet. Havaitut viat korjataan eikä talven paukkuvat pakkaset pääse vahingoittamaan hyvin huollettuja putkistoja.
KIINTEÄ HINTA
Vuosihuolto suoritetaan joka vuosi syksyllä automaattisesti ilman erillistä tilausta. Hinta on aina Oma Putkimies -palveluun sidottu kiinteä hinta. Raportti huoltoon liittyvistä toimenpiteistä ja putkiston kunnosta lähetetään suoraan asiakkaalle.
+1
HUOLTOPÄIVYSTYS 24 H
Vesijohtoliike J. Laitinen
Olarinluoma 11,
02200 ESPOO
Puh. 010 832 7700
info@vesijohtoliikelaitinen.com
www.vesijohtoliikelaitinen.com